duminică, 20 februarie 2011

Impressum

Impressum (limba română)
 
Continutul ofertei de informaţie pe internet.
Editorul nu poate fi tras la raspundere pentru actualitatea informatiilor, corectitudinea, calitatea si integritatea textelor si imaginilor. Orice actiune de drept indreptata contra editorului, bazindu-se pe presupuse daune materiale sau morale de orice fel, prin folosirea informatiilor oferite este nula de drept, atat timp cat autorului nu i se poate imputa incorectitudine sau abuz cu intentie. Toate ofertele prezentate sint permanent valabile si fara obligativitate. Oferta publicata se poate modifica de care editor fara alta informare in prealabil.
Referinte si linkuri
Editorul nu este responsabil pentru continutul textelor linkate pe alte pagini  sau pentru referintele facute pe aceste pagini. Editorul ofera garantia ca la data inserarii acestui impressum pe paginile linkate nu se aflau texte cu caracter ilegal. Raspunderea juridica pentru modificari survenite intre timp pe alte pagini linkate nu se poate imputa editorului Newagero. Aceasta  masura se extinde si asupra  textelor inregistrate de terte persoane in carti de oaspeti, carti de forum si alte forumuri de discutii sau liste email inserate in aceste pagini.

Dreptul de copiere
Editorul declara ca nu foloseste decat materiale proprii sau primite pe adresa redactiei si nu incalca alte drepturi, prin folosirea de texte, grafice, materiale pentru sunet, materiale video sau mesaje. Orice copiere, duplicare sau uzul de materiale preluate de pe aceasta pagina este interzis. Dreptul  de aproba copierea materialelor prezentate aici apartine in totalitate editorului blog-ului cezara-adamescu.blogspot.com sau a detinatorilor de copy-right, care trebuie contactat(contactati) si informat in timp util. Orice preluare si difuzare ilicita de texte si alte materiale va fi urmarita juridic.


Valabilitatea de drept
Informatiile oferite aici sunt parte integrala a publicatiei pe internet pe care ati accesat-o. Continutul si validitatea informatiilor oferite sunt protejate juridic, excluzand posibile interpretari sau manipulari voite.

Posibilati de contactare:
E-mail: 
  • cezarina_adamescu@yahoo.com; 
  • cezarina.adamescu.contact@gmail.com

3 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sarut mana, minunatei doamne a literelor romane. Un mucenic al cuvantului, care scrie, din dragoste de oameni. Un model de om, de exeget, de literat, de crestin. Despre doamna Cezarina doar la superlativ! Cu sentimente de aleasa pretuire, Gheorghe A. Stroia - Adjud, Vrancea

    RăspundețiȘtergere
  3. ŞI CURGE TIMPUL…

    Si curge timpul, ca o apa pe lânga noi,
    si nimeni nu-l percepe…ce sfidare…
    Sub mine se sbat sânii tai goi
    ce-mi fura bezmetic sarutare.

    Nu mai stim de noi, de ziua, de noapte,
    si-n ochii nostri mustratori,
    simtim cum ne sorbim din soapte
    si cum ne joaca în vine fulgisori.(dracusori)

    Si curge timpul lin pe lânga noi,
    menit sa treaca dinaintea mortii;
    tot mi se pare , atunci, când te desfoi
    ca dragostea e chiar ispita sortii.

    RăspundețiȘtergere